Δυνατότητα απλουστευσης διαδικασίας υποβολής αίτησης σε Erasmus+ ΚΑ1

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/IKY έχει αναρτήσει Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για Διαπίστευση Erasmus στους Τομείς της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Σχολικής Εκπαίδευσης με καταληκτική ημερομηνία 29 Οκτωβρίου  2020 (12:00 ώρα Βρυξελλών, 13:00 ώρα Ελλάδος).

Απλουστευμένη πρόσβαση σε ευκαιρίες χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 1 του διάδοχου προγράμματος του Erasmus+ για την περίοδο 2021-2027 θα αποκτήσουν οι επιτυχόντες αιτούντες για Διαπίστευση Erasmus στους Τομείς της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και της Σχολικής Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι οργανισμοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση ως μεμονωμένοι οργανισμοί ή ως συντονιστές κοινοπραξίας κινητικότητας, ενώ δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο Erasmus+ (2014-2020) για την υποβολή αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε εδώ:
https://www.iky.gr/el/iky-rss/item/3591-prosklisi-ypovolis-aitiseon-gia-diapistefsi-erasmus-stous-tomeis-tis-ekpaidefsis-enilikon-epaggelmatikis-ekpaidefsis-kai-katartisis-kai-sxolikis-ekpaidefsis