Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας covid – 19, το κοινό στις δημόσιες υπηρεσίες εξυπηρετείται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.  Εξυπακούεται ότι κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο από τον πολίτη όσο και από τους υπαλλήλους του Δημοσίου.

Erasmus IDEA project: Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση

Η ΠΔΕ Πελοποννήσου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο πρώτο workshop του ευρωπαϊκού σχεδίου IDEA, στο οποίο συμμετέχουμε ως συντονιστής – εταίρος. [κωδικός σχεδίου: 2019-1-EL01-KA201-062918].

Το έργο IDEA έρχεται να υποστηρίξει τους/τις δασκάλους/ες να βοηθήσουν τους/τις μαθητές/τριες να ξεπεράσουν τον φόβο τους για τα μαθηματικά. Βασίζεται σε 3D περιβάλλοντα κινουμένων σχεδίων, που αντιπροσωπεύουν επιλεγμένες πολιτιστικές διαδρομές των τεσσάρων χωρών που συμμετέχουν (Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Κύπρος). Με τη βοήθεια διαφορετικών μαθηματικών γρίφων, οι μαθητές/τριες θα μπορούν να αλληλοεπιδρούν και να λύνουν ασκήσεις, ενώ λαμβάνουν αντίστοιχες ανταμοιβές. Παράλληλα θα έρχονται σε επαφή με τον πολιτισμό κάθε χώρας και θα λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το τελικό αποτέλεσμα του σχεδίου θα προσφέρει ένα σημαντικό εναλλακτικό εργαλείο για την εκπαίδευση των μαθητών του δημοτικού. Θεωρούμε τη συμμετοχή σας εξαιρετικά σημαντική για την προώθηση των στόχων και των αποτελεσμάτων του σχεδίου μας.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους στο workshop μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://forms.gle/HKwb62GG5iefJTet7, ώστε να λάβουν την σχετική πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *