34ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας & Ολυμπιάδα Χημείας

Ο 34ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας (Π.Μ.Δ.Χ.) που προκηρύσσει η Ένωση Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ.) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 και ώρα 8.30 π.μ.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές/τριες των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γενικών Λυκείων, καθώς και των ΕΠΑ.Λ., Δημοσίων και Ιδιωτικών, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή μαθητών/τριών από άλλη τάξη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

  • Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης του Λυκείου εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της Α΄ τάξης.
  • Οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του Λυκείου εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της Α΄ και Β΄ τάξης.
  • Οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του Λυκείου εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης.

Από τον διαγωνισμό αυτό η Ε.Ε.Χ. θα βραβεύσει 10 μαθητές/τριες από την Α’ Λυκείου, 10 μαθητές/τριες από τη Β’ Λυκείου και 15 μαθητές/τριες από τη Γ’ Λυκείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες θα πρέπει να καταθέσουν σχετική γραπτή δήλωση στον/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου τους μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2020.
Οι Διευθυντές/ντριες, τόσο των Δημοσίων όσο και των Ιδιωτικών σχολείων, θα πρέπει να υποβάλουν συγκεντρωτικό πίνακα σε ηλεκτρονική μορφή στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2020, κοινοποιώντας τον ταυτόχρονα και στην Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού, στην Ε.Ε.Χ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@eex.gr , Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα, τηλ.: 210-38.21.524, fax: 210-38.33.597.

Περισσότερες πληροφορίες και οι εξεταστέα ύλη επισυνάπτετε παρακάτω αρχείο:

Διαγωνισμός Χημείας – Απόφαση και Οδηγίες (αρχείο PDF)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *