Έκδοση οριστικού πίνακα επιτυχόντων και επιλαχόντων στην Η’ φάση του μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας.

Σας ενημερώνουμε πως εκδόθηκε ύστερα από την υποβολή ενστάσεων ο οριστικός πίνακας κατάταξης των επιτυχόντων και επιλαχόντων για τη φοίτηση στο Μεταλυκειακό Έτος –Τάξη Μαθητείας. Ακολουθεί η περίοδος των εγγραφών σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες:

Δυνατότητα υποβολής αίτησης εγγραφής έχουν επιτυχόντες και επιλαχόντες υποψήφιοι, με κατάθεση των σχετικών τυποποιημένων δικαιολογητικών. Η διαδικασία  ξεκινά από σήμερα 1.11.2023 έως και Παρασκευή 3.11.2023 στο ωράριο λειτουργίας των ΕΠΑΛ. Οι αιτήσεις των επιλαχόντων θα ληφθούν υπόψη κατά τη δημιουργία τμημάτων, μόνο σε περίπτωση υπαναχώρησης επιτυχόντων υποψηφίων. Υποψήφιοι που δεν θα καταθέσουν αίτηση εγγραφής εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε τμήματα του Μεταλυκειακού έτους περιόδου 2023-2024.  

Η δυνατότητα καταχώρησης των εγγραφών από το προσωπικό των ΕΠΑΛ στο ΠΣ, θα είναι διαθέσιμη από σήμερα ώρα 9:00 (με την προϋπόθεση ότι το ΕΠΑΛ έχει οριστικοποιήσει του Τελικούς Πίνακες Κατάταξης) μέχρι και Παρασκευή 3.11.2023 και ώρα 23:59.

Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στο ανωτέρω χρονοδιάγραμμα, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

https://pelop.pde.sch.gr/wp-content/uploads/ΠΔΕΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ2023-11-01-10-19-14.xlsx

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *